14 Temmuz 2017 Cuma

Bir Diriliş Destanı 15 Temmuz!!


15 Temmuz Darbe Girişimi


Türkiye,15 Temmuz 2016 Cuma gecesi siyasi ve insanlık tarihinin en kanlı ihanetine şahitlik etti.Hem ne ihanet!!Aynı kaptan su içtiği silah arkadaşını gözünü kırpmadan vuracak kadar..
Dilinde ki,kelime-i tevhid ve göğsündeki imandan başka silahı olmayanlara erkek,kadın,genç,yaşlı ayırt etmeksizin namlu doğrultacak,üzerine tank sürecek,bomba yağdıracak kadar gözü dönmüş bir ihanet!!...

15 Temmuz Darbe Girişiminin Hedefi Neydi??


Türkiye'nin,ivme kazanan yükselişi,ses getiren yatırımları ve Dünya politikasında yeniden söz sahibi olma  gayreti;mülteci politikası ile perçinlenmiş ve Türkiye yeniden Dünya mazlumları tarafından imdat beklenen bir ülke konumuna gelmişti.Orta doğuda zulüm gören Müslümanlar Erdoğan çığlıkları atıyor iken,Balkanlarda bir esnaf,dükkanının baş köşesine Erdoğan'ın resmini asıyordu.

Şüphesiz bu bağın kökeni,aniden husule gelmemişti.Yıllar önce o topraklara hükmetmiş bir milletin evlatları olmak ve yeniden bu misyonu üstlenen bir ülke olmaktı bu sevgi ve muhabbetin kaynağı!!

İşte Dünya coğrafyası kan ağlıyor iken,Afrika'da sömürülen halka yardım eli uzatan..Türki Cumhuriyetlerle kopan bağlarımızı onarmak için,sayısız hizmetlerde bulunan,savaş sonrası Balkanların imarı için mücadele veren Türkiye ve onun mazlumu kucaklayıcı politikası birilerinin kanına dokunmuştu.

Suriye ve Irak sınırına bombalar düşüyor iken,Orta doğuda süren savaşın ülkemize sıçraması an meselesi iken,Hükumetin sınır ötesi yaptığı yardımların durdurulması,bardağı taşıran son damla olmuştu.Örgüt,gelir kaynağı olan dershanelerin kapatılması ile iyice saldırganlaşmış,FETÖ'ye başlatılan operasyonlar hızlandırılmış ve görülmüştür ki,yıllardır dış mihrak olarak bildiğimiz karanlık güçler aslında dışarıda değil içimizde kök salmış.

15 Temmuz Bir İhanet Gecesi!!


Sivilden,askere,yargıdan,bürokrasiye,spordan,sanata akla,hayale gelmeyen her türlü kuruma ve sektöre sızan örgüt üyeleri böylece yıllardır süregelen bir ihanetin halkasını oluşturmuşlar.

                             

Örgüt,kıskacına aldığı potansiyel üyeleri,çocuk yaşta kendine bağlamış,çoğu zaman bu bağı din,makam,ünvan ile eşleştirip kişinin zaafı ve hayalleri doğrultusunda ona bir hayat hazırlamış,onu kendine minnettar bırakmış,onlar ise;ona sunulanlar karşısında rızası ile veya elindekileri kaybetme korkusu ile bu ihanete ortak olmuşlar.

İşte;makam,mevki,eş,itibar,otorite,güç ve para gibi sahip olduklarını kaybetmek istemeyen hainler,şizofren bir ruh hastası ve onun üslerinden aldıkları emirle,Milletin meclisini bombalayacak kadar cüretkar,seçilmiş bir Cumhurbaşkanının canına kast edecek kadar küstah,silah arkadaşına silah doğrultacak kadar alçak,son nefesini Tek millet,Tek Vatan ve Tek Bayrak altında vermek niyeti ile meydanlara koşan,yaşlı biçareleri vuracak kadar;ruhlarını ve bedenlerini şeytana satmış ve birer caniye dönüşmüşlerdi..

Camilerde okunan selalar ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine 15 Temmuz Gecesi meydanlara ve Kamu kurumlarına koşan halk,ne Tank dinliyor,ne namlu görüyor ne de üzerine yağdırılan mermileri ve bombaları hissetmiyordu sanki..Keskin nişancılar halkı hedef alırken,F-16 lar,Milletin meclisini,Cumhurbaşkanlığını Sarayını ve Savunmada kilit noktaları bombalıyor,buna karşın Karargahların önünde geçişe izin vermeyen halk rütbeye meydan okuyordu.!!

                           

Ezanlar susmaz,Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez!!


Bu kanlı ve uzun gecenin bilançosu gün ağardığında netleşmiş,derdest edilen hainler,ait oldukları yere gönderilmişti.249 şehit 2195 gazi ve kahraman ile yeniden dirilmiştik.Sabahlara dek sokaklarda nöbet tutacak kadar diri,hür ve özgürdük.Demokrasiye sıkılan kurşunlar,zillete ve esarete hayır diyen bu milleti durduramamıştı!!

Bu gün tam bir sene oldu!!..her gün o geceyi hatırlayarak geçirdiğimiz bir yıl!!Bir daha olmasın diyerek dualar etiğimiz bir yıl!!Örgüt mensupları yargılanırken,ortaya çıkan ifadelerle Türk siyasi tarihine nasıl yön verilmeye çalışıldığı ve milletin bağımsızlığı ve kaderi ile ne denli oynandığının gözler önüne serildiği bir yıl!!

Dilerim Allah'tan 15 Temmuz unutulmasın,unutturulmasın!!Bayrağımız göklerden inmesin!Milletimiz birlik olsun ki Ülkeyi bölmeye azmeden şer odakları fırsat bulamasın!Allah şehitlerimize Rahmet etsin,yakınlarına sabır ihsan eylesin!Allah bizlere ve bizden gelecek nesillere de Hakkı-Batıldan ayıracak feraset versin!!Amin..


Gül Akkuzu Uludağ









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Tarifi

Elmalı Kurabiye

      Elmalı kurabiye mi dediniz?                                    İşte benim için sonbaharın özeti..Depresif bir ruh hali;buna...